Hangi Gerçekler

Hangi Tanrı?

HY, Sansürve Bozgun

Harun yahya gerçekleri anlatan ve bilimsel sitelere Türk Telekomla el ele vererek sansür uygulatmaktadır. Bu durum İslam ın ve HY nin bozguna uğradığının en büyük ispatıdır. 

Bilimsel temelde fikirler üreten Mustafa Kemal Atatürk ‘ ün çocuklarının biir sürü forum sitesi İslamcı çete tarafından susturuldu (sanıyorlar).

“Komünist derin devlet çetesinin kullandığı ikinci yer ise forum.ateizm.org sitesidir. Bu site isminden de belli olduğu gibi alenen Allahsız olduklarını iddia eden ateistlerin sitesidir. Bu site, komünist derin devlet çetesinin BAV a karşı ne tip örgütlenmeleri kullandığının bir başka delilidir. Bu iki site de Türk adliyelerinin aldığı kararlarla kapatılmıştır.”Bu ve bunun gibi saçma sapan iddialarla bir sürü bilimsel site kapatılmıştır. BAV kimdir nedir? Arkasındaki güçler kimlerdir? Uyuşturucudan, cinsel suçlardan, tehditlerdeni şantajlardan yargılanan bu kendilerine BAV diyen çete kime güveniyor?

Kapatılan sitelerin ortak şikayetleri.. Mahkemeye verilen dilekceyi görmedik. Dilekçede ne yazdığı, alındığı ileri sürülen bir yargı kararının olup olmadığı bile belli değil.

Bu asılsız suçlama ve zorba engelleme, İslam’ın fikir alanında yenilgisini gösterir.

İslam, böylelikle zorbalıkla dayatılan safsatalardan başka bir şey olmadığını kanıtlamıştır.

Türkler anayurtlarında nasıl kılıçtan geçirilip evlerine arap gözcüler yerleştirilerek, zorla hurafe İslam yoluna sokulmuşsa, şimdide yurdumuzda insanların sebestçe tartışabildikleri, fikir değiş-dokuşu yapıp doğru yolu bulabildikleri internet siteleri zorbalıkla kapatılıyor. İlerici insanlar hedef gösteriliyor.

İnsanların önüne ilkel fikirlerden başka seçenek getirilmesi, bu ilkel fikirlerin tartışılması bile engelleniyor.

Bu, İslam’ın akıl ve sağduyu karşısında çöküşünün en güzel kanıtıdır.

Şeriatçılar Türk Telekomu ele geçirdiler. Türk Telekom el değiştirdikten sonra internet sitelerinde ardı ardına ulaşım engelleri başlamış bulunmaktadır. Engellenen sitelere baktığımızda hepsinin ortak noktası Andan Oktar ve BAV ile ilgili yazılar yayınlamasıdır. O zaman diyebiliriz ki Adnan Oktar ve Türk Telekom elele. Maalesef Türküye Cumhuriyeti yavaş yavaş uygulanan dini politikalarla birlikte laiklikten ve demokrasiden uzaklaşmaktadır. Türk Telekom tarafından hiçbir uyarı verilmeden ve gerekçeli karar açıklanmadan sitelerin ardı ardına ulaşımı engellenmektedir.  Artık Türk Telekom un başından Türk ibaresinin çıkarılması gerekmektedir. Yerine Arap Telekom yada Adnan Telekom denmesi daha doğru olacaktır.  Ortalıkta şeriat yanlısı yayın yapan, gençlerin beyinlerini dogma ve mitlerle dolduran yüzlerce siteye dokunulmamaktadır.  Aşağıda Türk Telekom tarafından engellenen bazı sitelerin adresleri verilmiştir.

 http://cevaplar.wordpress.com

http://yahyaharun.com  

Daha önce yasaklanan sonradan izin verilen siteler.

 http://antoloji.com

http://eksisozluk.com 

http://superpoligon.com/

ve daha birçokları…

 Türkiye Cumhuriyetinde Araplaşmamış Atatürk’ün izinde yürüyen milyonlar Var.

9 Yanıt to “HY, Sansürve Bozgun”

  1. Notamatik said

    Sevgili yazar;
    Boşunamı telekomu Arap ümmetçilerine peşkeş çektiler? Tabiki böyle şeyler için vede ayrıca Türkiyede’ki islam sermayesini güçlendirmek için.
    Daha önce kapatılıpda sonradan açılan sitelere bir tane de ben örnek vereyim: http://www.islamiyetgercekleri.cjb.net

    İslam zaten dünyanın heryerinde gerçeklerin üzerini zorla, baskıyla ve susturmayla kapatan ve bu yolla ancak ayakta kalabilen bir dindir.
    Bizler sadece gerçekleri yazan din uzmanı kişiler olarak; zaten forumların bile %99’undan kovuluyoruz.
    Kovulmasak herkez gerçekleri kısa sürede görür ve ortada islamın i’si bile kalmaz.
    Ama istedikleri kadar gerçekleri örtmeye çalışsınlar. Biz yinede anlatmaya devam edeceğiz.

    Sitenin biri kapanır öbürü açılır. Sonunda da hak yerini bulur.
    Sitenizi saygıyla ve ilgiyle izliyorum ve başarılarınızın devamını dilerim.

  2. Fatih said

    gördüğüm o ki, bu tip forumlar ve siteler susturulmuş.bunu son yıllarda daha da arttıracaklar. çok sağlam bir yerden aldığım bir uyarı, abd nin türkiyede iran tarzı bir islami rejim kurma yönünde çalışmaları ve bu konudaki öz verisi üzerine. bunu bir çok kanaldan yapıyorlar.türkiyenin bütününe şeriat gelemez ama bir kısmına sanırım engel olunamaz. başka bir ülkeden vatandaşlık alın her ihtimale karşı. 10 yıl sonra iyi şeyler olmayacak burada.

  3. islamiyetgercekleri said

    Ortada büyük bir oyun vardır. HY Amerikan kökenli yaratılış masalını Amerika desteği ile ülkemize empoze etmektedir. Bu ne işe yarayacak. HY ve onun gibiler tamamen bilim karşıtı yayınlar yaapmaktadır. HY zamanında üniversite profesörleri kendisine karşı geldiği için mahkemeye vermiş ve para cezasına çarptırmıştır.
    Bilim üretmeyen toplumlar geri kalmaya ve üreten toplumların ürettiklerini talep etmeye mahkumdur. İran günümüzde dünyanın 2 numaralı petrol üreticisidir. ama petrolünün %40 ını ithal etmektedir. Neden.. İranın ham petrolü işleyip kullanıma hazır hale getirecek rafineri kurma teknolojisi yoktur.Neden yoktur İran sokaklarda şeriata uymayanları avlamakla meşguldür. İran yemenin, içmenin, yatmanın, kalkmanın Kuran a ve Muhammede uygun olup olmadığı ile kafayı bozmuştur. Bu durumda bilim yapabilecek zihniyette bulunamamaktadır.
    Geçenlerde sentetik hücre üretildi.Bizler Harun Yahya gibilerinin zırvaları ile uğraşırken çok yakında bu sentetik hücreleri dini bilimden arındırmış toplumlar insan vücudunda kullanmaya başlayacaklardır. Sizler dinle yatıp kalkanlar binlerce dolar verip bu teknolojiden yararlanacaksınız. Yaada yaratılış atlasını suya yatırıp bir hafta sonra o suyu içip şifa bekleyeceksiniz.
    Kapitalizm ve Amerika bu din işini kullanıp sizleri uyuşturup ürettiklerini bir güzel size satacaktır. Sizler hala safsatalarla, mitlerle hayatlarınızı yaşamaya devam ediniz.

  4. mesut said

    ÇOK GÜZEL YAZMIŞSINIZ O HARUN YAHYA SARAYLARDA YAŞIYOR KADINLARINADA MOTOR ADI TAKMIŞLAR.SARAYLARI DİLLERE DESTAN HANİ MÜTEVAZİLİK NEREDE İSLAM?

  5. xxx said

    ALLAH BİRDİR.

  6. islamiyetgercekleri said

    Allah birdir mi. Rab, Rahman kimdir peki?

  7. musti said

    hangi allah?ademcigi ve havvacigi 6000 yil önce yaratigi semavi dinlerce bilinen ve hesaplanan allah mi yada insanlik tarihi günümüz insani olan homo sapiens sapiens in ortaya ciktigi 200 000 bin yil öncesimi..ya bilim yalan söylüyor ya ya kitaplar secim sizin..

  8. apranax75 said

    islamda demokrasi olmaz… islam nereee bilim nereee… neyi kimden kapatıyorsun. gerceklerle yüzleşmeyemi korkuyor bunlar. isteyen istedigini yayınlayabilir begenirsen alırsın begenmezsen almazsın. o siteleri kapatıp engellemekteki amac nedir?

  9. eternaljustice said

    BE HEY DÜRZÜ

    ne ararsin tanri ile aramda!…
    sen kimsin ki orucumu sorarsin?
    hakikaten gözün yoksa haramda
    basi açiga niye türban sorarsin?

    raki, sarap içiyorsam sana ne.
    yoksa sana bir zararim, içerim.
    ikimiz de gelsek kildan köprüye,
    ben dürüstsem sarhosken de geçerim

    esir iken mümkün müdür ibadet?
    yatip kalkip atatürk’e dua et.
    senin gibi dürzülerin yüzünden,
    dininden de soguyacak bu millet

    isgaldeki hali sakin unutma.
    atatürk’e dil uzatma sebepsiz.
    sen anandan yine çikardin amma
    baban kimdi bilemezdin serefsiz.

    Neyzen Tevfİk

    şerefsiz katliamcı şehvet delisi pezevenk talancı arabın saçmalıklarına,
    vatan haini velevki hamdolsuncunun dallamalıklarına
    salyalı fetoşun dötüne vurup çıkardığı vaazlarına
    birgün hesap sorar Kemal ATATüRK’ün cocukları

Yorum bırakın